Párkapcsolatban élő, "mozaik-család" modell szerint létező emberek vagyunk. Évek óta szeretnénk egy stabil, nyugodt helyet biztosítani ismerőseinknek, klienseinknek, ahol kellemes hangulatban, baráti és családi légkörben tarthatják meg rendezvényeiket, tárgyalásaikat. 2012 és 2014 között ezt a vágyunk a Parlament közelében lévő kávézónk és rendezvényhelyszínünk volt hivatott "kielégíteni", sajnos vajmi kevés sikerrel. Több mint egy év kellett míg eljutottunk oda, hogy nem hagyjuk veszni vágyunk és folytatjuk, amit elkezdtünk.

2016-ban egy egészen más szemlélettel és más motivációval megvalósuló, "új" Helyet hoztunk létre.

És hogy ez a Hely valóban a miénk is legyen, nem csak mások számára kínáljuk rendezvényeik megtartására, de már mi is aktívan részesei vagyunk, hogy éljen, velünk éljen. Saját egyéni és csoportos munkáinkat itt végezzük, ill. időről-időre előadásainknak is ez a Hely biztosít helyszínt. (Sőt, minden más tevékenységünket is innen koordináljuk.)

Engedjétek meg, hogy alább kicsit részletesebben is bemutatkozzunk.


Balogh Emese

Balogh Emese

"Viselkedésünket általában tudattalanul irányítják érzelmeink. Lényeges dolog, hogy mennyiben vagyunk képesek magunkat, viselkedésünket kívülről szemlélni és így változtatni aszerint, hogy mi is a célunk."

Deák András

Deák András

Ismerőseim általában azt mondják rólam, hogy voltam már minden, csak akasztott ember nem. Talán igazuk van. 🙂

Többnyire az értékesítés, “sales” területén mozogtam kb. 15 éves korom óta. Aztán egy fanyar kanyarral 2006-ban karriert kezdtem építeni és az egyik nagy áruházláncnál lettem kereskedelmi igazgató. 1,5 évig tartott, míg rájöttem, hogy a multi nem az én világom, nem tudok azonosulni a tekintélyelvű szemlélettel. Mikor 2008-9-ben a saját lábamra álltam, göröngyös utak voltak előttem. 2014-ig két vállalkozás ment tönkre alattam és rengeteget tanultam, okultam, fejlődtem a folyamatokban.

Először különböző ezoteriás módszereket hívtam segítségül, a finoman szólva is nem kiegyensúlyozott és nem felfelé ívelő életem “helyrehozásában”. Megismerkedtem az asztrológiával, a Nadival és megannyi formájával az "Útnak". Végül 2 módszer volt a személyiség és tudatfejlődésem állomásai között melyekről úgy érzem, valóban segíteni tudnak. A coaching és a Hellinger szemléletű családállítás. Mindkét irányzatnak elvégeztem képzését is.

A legnagyobb változás, amit ennek az Útnak köszönhetek, hogy már nem azt kérdem, hogy "mit akarok a világtól" hanem, hogy "a világ mit akar tőlem". Azt hiszem, ez minden további kérdésre választ ad.