Grafikai tervezés és kivitelezés

Cégünk az eddig bemutatott tevékenységeken kívül grafikai- és nyomdai ügynökségi tevékenységet folytat.

Ennek keretében elsősorban a Gablini cégcsoportnak, mint kiemelt ügyfelünknek készítjük már 2010 óta a teljes körű offline grafikai anyagokat (szórólap, óriásplakát, névjegykártya, megállítótábla, katalógus stb.), valamint kisebb cégek és egyéni megrendelők számára nyújtunk teljes körű grafikai szolgáltatást (kis- és nagyarculat, facebook grafika, weboldalak grafikai tervezése és kivitelezése stb.)

Az alábbiakban szeretném bemutatni pár referenciánkat.

Kis arculat

Első lépésként logót tervezünk, majd az elfogadott logó alapján elkészítjük a névjegyek, levélpapír, bélyegző és céges borítékok terveit is.

Nyomdai kapcsolataink révén versenyképes áron tudjuk legyártani a szükséges anyagokat. Névjegyek 200db-tól a legjobb áron.

Nagy arculat

A teljes (nagy)arculat kialakítása során a kisarculati elemeken kívül megtervezzük a szórólapok, katalógusok, céges mappa és a honlap megjelenési alakját is.

A tervezésen kívül elvégezzük a szükséges szerkesztési, tördelési, lektorálási és kivitelezési munkákat is.

Óriásplakátok

A hagyományos óriásplakátok vagy europlakátok domináns, figyelemfelkető képpel, grafikai elemmel és kevés szöveggel rendelkeznek.

Feladatuk: biztosan megragadott tekintetek, akár 100km/h-s sebesség fölött is (1 másodpercen belüli észlelés és értelmezés).

Egyéb munkáink

Megállítótáblák, city light-ok, poszterek, mágnesfalak, voucherek, ajándékkártyák és amit csak az ügyfél el tud képzelni (sőt, azt még jobban szeretjük, amit el sem tud képzelni) 🙂

Legyen szó kiállításról, kitelepülő rendezvényről, vagy a tárgyaló egyedivé tételéről, ránk mindenben számíthat.